Glocon löytää ratkaisut asiakkaan yksilöllisiin metallitarpeisiin

Glocon Oy:n ainutlaatuinen palvelumalli tekee yrityksestä metallitukkukaupan edelläkävijän Suomen markkinoilla.

Yrityksellä on pitkän kokemuksen tuomaa asiantuntijuutta, jonka avulla löydetään kokonaisvaltaiset ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin tilanteisiin.

Harvinaiset metalliseokset, epätavalliset mitat, erikoiset toimitusmuodot. Mikään näistä asiakkaan toiveista ei ole ongelma, joka ei olisi ratkaistavissa. Asiakaspalvelu on yksi yrityksen arvoista, jonka avulla se erottuu kilpailijoista.

Mitä Gloconin palvelussa on sellaista, mitä muut metallialan tukkuliikkeet eivät pysty tarjoamaan?

– Hyvä asiakaspalvelu lähtee asiakkaan kokonaisvaltaisen tarpeen huomioimisesta. Joskus asiakas on yrittänyt löytää ratkaisua johonkin ongelmaan siinä onnistumatta, tai ratkaisu saattaa olla työläs toteuttaa. Me osaamme vastata näihin asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin, joihin perinteiset metallitukkurit eivät kykene vastaamaan. Tässä mielessä pidän meitä metallikaupan edelläkävijöinä, myyntipäällikkö Jyri Vahter kertoo.

Vahter on urallaan tottunut ratkomaan mitä erikoisempia materiaaliongelmia. Hän kertoo esimerkin:

– Eräs asiakkaamme halusi valmistaa säteilysuojia, joiden vaatimuksena oli olla kestäviä ja käsin siirrettäviä. Koska lyijyyn ei pidä koskea paljain käsin, lyijykerros ei saanut jäädä päällimmäiseksi materiaaliksi. Ratkaisimme tämän toimittamalla asiakkaalle 600 x 1800 mm kokoisia komposiittilevyjä kolminkertaisella sandwich-rakenteella, joissa lyijykerros on teräsvuorauksen välissä. Näin saatiin luja ja säteilyltä suojaava rakenne, joka myös suojaa käyttäjää lyijykosketukselta säteilysuojaa siirrettäessä, Vahter kertoo.

Koska Gloconin valikoima kattaa käytännössä kaikki mahdolliset metallituotteet, oikean ratkaisun löydyttyä materiaalin tilaaminen onnistuu samalla kertaa.

– Asiakkaan ei myöskään tarvitse itse työstää tai leikata materiaaleja, jolloin häneltä säästyy huomattavasti aikaa ja vaivaa, Jyri Vahter lisää.

 

Tuotevalikoima verkossa

Gloconin laaja tuotevalikoima löytyy yrityksen verkkosivustolta. Valikoimaa voi selailla metallilajeittain tai hakemalla tiettyä toimitusmuotoa.

Jos etsimääsi tuotetta tai muotoa ei löydy sivustolta, kysy sitä meiltä. Kauttamme voit tilata kaikkia markkinoilla olevia metalli- ja metallipuolituotteita.

Sivustolla on myös kätevä metallien painolaskuri. Se auttaa tarvittavan materiaalin painon arvioinnissa, jolloin tarjouspyynnön jättäminen nettilomakkeen kautta on vaivatonta.

www.glocon.fi/metallit