METALLIT

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. alumiini, kupari,messinki, pronssi, uushopea, lyijy, sinkki, titaani, valurauta sekä ruostumaton ja haponkestävä teräs.
Home Metallit

Kaikki metallit ja toimitusmuodot

Glocon Oy:n laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat lähes kaikki eri metallilajit kuten alumiini, kupari, messinki, lyijy, sinkki, titaani, pronssi, valurauta, rauta ja teräs. Toimitamme asiakkaillemme joustavasti sellaisiakin materiaaleja, joilla yleensä on vaikea saatavuus.

Tarjoamme metalleja lukuisissa eri toimitusmuodoissa: muun muassa tangot, putket, levyt, profiilit ja langat sekä useita muita. Olemme erikoistuneet määrämittaan leikattaviin materiaaleihin, joten standardista poikkeava mittakaan ei ole ongelma. Tämä joustava toimintatapamme yhdistettynä laajaan valikoimaan laadukkaita metallituotteita takaavat asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Tutustu alla olevaan metallien valikoimaamme ja kysy tarvitsemiasi mittoja.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Vastaamme viestiisi mahdollisimman nopeasti.

VÄRIMETALLIT

Niin sanottuja värimetalleja ovat alumiini, lyijy, messinki, kupari, nikkeli, pronssi ja sinkki sekä näiden sekoitukset.

Tutustu laajaan värimetallien valikoimaamme ja kysy tarvitsemiasi mittoja!

RAUTA JA TERÄS

Teräkset ja valurauta ovat tärkeimpiä ja eniten käytettyjä rautaseoksia.

Teräksen rautapitoisuus on vähintään 50 prosenttia ja hiilipitoisuus 0,03 - 2,0 prosenttia. Valuraudassa on hiiltä vähintään 2 prosenttia.

Tutustu laajaan rautaseosten valikoimaamme ja kysy tarvitsemiasi mittoja!

MUODOT

LUKUISIA ERI TOIMITUSMUOTOJA

Valikoimassamme on lukuisia eri metallien toimitusmuotoja. Olemme erikoistuneet mittatilauksena leikattaviin ja erikoismittaisiin materiaaleihin.

Tutustu toimitusmuotoihimme ja kysy tarvitsemiasi mittoja!