Glocon tarjoaa monipuoliset ratkaisut lyijytuotteiden tarpeisiin

Glocon tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia lyijytuotteita, esimerkiksi lyijylevyjä,  eri käyttötarkoituksiin. Valikoimiin kuuluu yleisten lyijytuotteiden lisäksi myös erilaiset erikoistarpeisiin suunnatut tuotteet lyijylevyistä aina monipuolisiin mittatilaustuotteisiin. Gloconin vahvuus on erityisesti erikoistarpeisiin toimitettavat lyijytuotteet niin vakiokokoisina tuotteina kuin aina pitkälle vietyinä mittatilausratkaisuina.

Lyijylevyt

Valikoimiimme kuuluu tavalliset lyijylevyt niin standardikokoisina (1000x2500mm), kuin tarvittaessa erikoisemmissakin kokotarpeissa aina 50mm leveydestä 1400mm leveyteen pituuden ollessa mitä tahansa 1 -12000mm välillä. Rullina toimituksen lisäksi tarjoamme asiakkaalle lyijylevyt suorana, molemmissa tapauksissa paksuus voi olla mitä tahansa 0,25mm ja 3,5mm väliltä. Tämän lisäksi pystymme tarjoamaan paksumpia lyijylevyjä 5-100mm paksuisina niin standardikokoisina kuin mittatilauskokoisina, kuten ohuemmatkin levyt.

Lyijyvuoratut rakennuslevyt

Yksi suosituimmista lyijyvuoratuista tuoteryhmistä on ehdottomasti lyijyvuoratut rakennuslevyt. Näitä levyjä on tarjolla erilaisiin tarpeisiin niin lyijyvuorattuina kipsilevyinä, -vanerilevyinä kuin lyijyvuorattuina MDF-levyinä. Gloconin valikoimassa näistä kaikista on luonnollisestikin saatavilla niin vakiokokoisia kuin mittatilauskokoisia levyjä. Lyijyvuoratut rakennuslevyt ovat helppo ja nopea ratkaisu silloin, kun tarvitaan uudisrakentamisessa, saneerauksissa tai muissa muutostöissä lyijyvuorattua seinärakennetta. Lyijyvuorattu kipsilevy on  yleisimmin  käytetty ratkaisu, mutta usein  tarvetta on myös muille kuin kipsilevyille ja siihen tarpeeseen tarjoamme kilpailukykyisen valikoiman lyijyvuorattua vanerilevyä ja MDF-levyä.

Komposiittilyijylevyt

Gloconin valikoimista löytyy myös eri tarpeisiin komposiittilyijylevyt. Esimerkiksi teräs-, alumiini- ja RST-levyt pystymme toimittamaan lyijyllä laminoituna oli kyse sitten vakiokokoisista levyistä tai juuri tiettyyn tarpeeseen valmiiksi mitoitetuista levyistä. Vahvuutemme onkin se, että pystymme vastaamaan erilaisissa lyijylevyissä juuri asiakkaamme tarpeisiin.

Mittatilauksena lyijytuotteet

Tarjoamme edellä mainittujen erilaisten lyijylevytuotteiden lisäksi asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia lyijytuotteita standardikokojen lisäksi myös mittatilauksena lähes minkä kokoisena tahansa. Oli kyse sitten lyijyvuoratuista kipsilevyistä, muista lyijylevytuotteistamme tai koneistetuista lyijytuotteista, pystymme vastaamaan asiakkaan tarpeisiin tilanteessa kuin tilanteessa.

Mittatilauksena juuri kohteeseen ja tarpeeseen sovitetut lyijylevy ja lyijyllä vuoratut levyt tuovat varmuutta ja kustannussäästöä asiakkaalle. Valmiiksi tilanteeseen mittatilauksena sovitettu tilaus vähentää hävikkiä, kun lyijylevymateriaalia on juuri oikea määrä, eikä sitä tarvitse erikseen leikata työmaalla mittaan. Samalla poistuu inhimillisen erehdyksen aiheuttama hävikki ja aikaa säästyy niin työmäärän vähentyessä ja mahdollisesta virheestä aiheutunut ylimääräinen työ poistuu materiaalin sopivuuden osalta kokonaan. Asennus voidaan suorittaa suoraan varmasti kohteeseen sopivilla levyillä ilman arvailua tai lisätyötä.

Kustannussäästöjä tulee lisäksi siitä, kun mahdollinen hävikki lyijylevyissä tai lyijyllä vuoratuissa levyissä pitää hävittää työmaalta. Lyijyä ei voi luonnollisestikaan heittää muun rakennusjätteen sekaan, vaan se pitää hävittää asianmukaisesti. Tämä voi lisätä kustannuksia yllättävänkin paljon, kun laskentaan kokonaiskulut käytetylle työajalle, hävikille ja ylimääräisen materiaalin hävittämiselle. Mittatilauksena voit näennäisesti hintavammalla tuotteella lopulta säästää työaikaa ja kustannuksia verrattuna perinteiseen vakiokokoisen levyn työstämiseen mittaan työmaalla.

Lisäksi mittatilauslevyjen käyttäminen on huomattavasti ekologisempaa, oli kyse sitten yksittäisestä vaiheesta tai kokonaisuudesta. Siinä missä vakiokokoista levyä tarvitaan enemmän, mittatilauslevyinä saadaan juuri oikea määrä materiaalia. Näin säästetään levyjen valmistuskustannuksissa, rahtikustannuksissa työmaalle, työstö- ja työvoimakustannuksissa sekä hukkamateriaalin hävittämisessä.

Mittatilauslevyjä tarjoamme hyvin monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin ja kohteisiin.

Koneistetut lyijyosat

Tarjoamme asiakkaillemme myös valmiita lyijyosia ja -komponentteja asiakkaan omien piirustusten mukaan. Tämä tuo asiakkaille vapautta ja säästöjä. Siinä missä perinteinen lyijystä työstäminen vaatii huomattavasti enemmän laitteilta ja niiden huollolta, jos kyseistä laitteistoa käytetään myös muiden metallien työstämisen, tulee turvallisuusasioihin kiinnittää lyijyä työstettäessä huomiota huomattavasti enemmän. Valmiin mittatilausosan kanssa asiakas saa vain sen tarpeellisen osan ja säästyy työstön seurauksena syntyneestä hukkamateriaalista ja sen hävittämiseltä. Lyijykomponentteja ja -osia ei useimmiten tarvita muuhun kuin erikoistapauksiin, mikä tekee monelle konepajalle lyijyn työstämisestä kallista ja työlästä verrattuna muihin yleisemmin tarvittuihin ja käytettyihin metalleihin. Lyijy kuitenkin on sellainen materiaali, että kun sitä tarvitaan, ei sille ole käytännössä muuta järkevää vaihtoehtoa.

Gloconin tarjoamat asiakkaan piirustuksien pohjalta työstetyt lyijyosat tarjoavat asiakkaalle kustannustehokkaan tavan saada juuri oikeanlaisia lyijystä valmistettuja komponentteja omiin tarpeisiinsa.

Ota yhteyttä ja käydään yhdessä läpi, miten voisimme täyttää juuri teidän erilaisten lyijytuotteiden tarpeenne. Oli kyse lyijylevyistä, komposiittilyijylevyistä tai koneistetuista lyijyosista, me pystymme tarjoamaan vakiokokoisten tuotteiden lisäksi monipuoliset mittatilausvaihtoehdot juuri teidän tarpeisiinne.