Home Alumiini­kyynellevy

Alumiini­kyynellevy

Alumiini on alkuaineista yleisin metalli ja keveydestään sekä korroosionkestävyydestään johtuen hyvin yleisesti käytetty.

Alhaisesta sulamislämpötilasta johtuen alumiini sopii helposti muovaamalla työstettäväksi. Se on hyvin sitkeää, pehmeää ja taipuisaa sekä heijastaa hyvin valoa.

Alumiinia seostetaan usein muilla metalleilla, esimerkiksi magnesiumin ja kuparin kanssa. Seosaineita käytetään niin niukasti, ettei ominaispaino olennaisesti muutu, jolloin materiaali säilyy kevyenä ja hinta näin ollen säilyy edullisena. Seostamalla voidaan silti merkittävästi parantaa alumiinin lujuusominaisuuksia.

Alumiinin käyttökohteet
Alumiinilla on lukuisia eri käyttökohteita. Sitä hyödynnetään muun muassa kuljetusteollisuudessa, pakkausmateriaalina, lentokoneen- ja laivanosina, erilaisina koneenosina sekä rakennusteollisuudessa esimerkiksi julkisivuelementtinä.

Alumiinin hyvää lämmönjohtavuutta hyödynnetään etenkin elektroniikkateollisuudessa. Myös alumiinin sähkönjohtokyky on erittäin hyvä, mistä syystä sitä käytetään voimavirtajohdoissa.

Korroosionkestävyys perustuu pintaan muodostuvaan suojaavaan oksidikerrokseen, minkä vuoksi alumiinia käytetään usein teräksen sijasta. Puhdas alumiini soveltuu hyvin pinnoitteeksi ja tiivistysaineena.

Glocon Oy:n valikoimassa on useita erilaisia alumiiniseoksia.

Toimitamme alumiiniseoksia kaikissa toimitusmuodoissa: eri paksuiset levyt, kyynellevy, valettu levy, pyörötanko, puolipyörötanko, suorakaidetanko, neliötanko, uusiotanko, pyöreä putki, neliöputki, suorakaideputki, eri profiilit (mm. bulb-, katto-, seinäprofiili), L-kulma, U-profiili, T-profiili, I-profiili, tupla-T -profiili, koukkuprofiili, vasaroitu levy ja alumiinilanka.

Toimitamme myös mittatilausprofiilit asiakkaan piirustusten mukaan.

Valikoimassamme ovat kaikki koot, myös harvinaisimmat.

Kysy lisää, niin katsotaan tilanteenne läpi.

Näytetään kaikki 7 tulosta