Home Alumiinipronssi­pyörötanko

Alumiinipronssi­pyörötanko

Alumiinipronssi on pronssiseos, johon on lisätty 8 – 12 prosenttia alumiinia. Alumiinipronssi on luja materiaali, joka kestää hyvin korroosiota.

Alumiinipronssilla on hyvä syöpymisen, kavitaation ja meriveden kestävyys. Seokset säilyttävät lujuutensa korkeissa lämpötiloissa. Lujuus säilyy alumiinipitoisuuden kasvaessa.

Alumiinipronssin valettavuus on huono, samoin lastuttavuus, ja hitsatessa alumiinipronssia tarvitaan suojakaasua estämään oksidin tunkeutuminen hitsiin.

Alumiinipronssin käyttökohteet
Alumiinipronssia käytetään muun muassa polttimiin, uunilevyihin, peittauskoreihin, potkureihin, venttiileihin ja pumpun osiin sekä sellaisiin koneiden osiin, jotka ovat paineen ja syövyttävien aineiden alaisina korkeissa lämpötiloissa.

Koska alumiinipronssi ei kipinöi, se soveltuu erityisen hyvin myös työkaluiksi räjähdys- ja palovaarallisiin paikkoihin.

Glocon Oy:n valikoimassa on useita erilaisia alumiinipronssiseoksia. Toimitamme ne kaikissa toimitusmuodoissa: pyörötanko, kuusiotanko, neliötanko, suorakaidetanko, pyöreä putki ja levy.

Valikoimassamme ovat kaikki koot, myös harvinaisimmat.

Kysy lisää, niin katsotaan tilanteenne läpi.

Näytetään kaikki 3 tulosta