Glocon toimittaa metallit vaativiinkin kohteisiin

Kotimainen Glocon Oy on metallien asiantuntija, joka toimittaa materiaalit kaikissa asiakkaan tarvitsemissa muodoissa. Yritys on erikoistunut materiaaleihin, joilla yleensä on vaikea saatavuus. Gloconin erikoismetalleihin luotetaan niin loistoristeilijöillä kuin ydinvoimaloissa.

Glocon sitaatti laaja valikoima

 

Mitä sellaisia metallituotteita Gloconilta saa, mitä muut metallialan tukkuliikkeet eivät pysty tarjoamaan?

 

– Toimitamme ainoana Suomessa esimerkiksi lyijyosia, joiden työstäminen on luvanvaraista ja siksi niiden saatavuus on rajattua. Gloconin valikoimassa on myös vaikkapa harvinaista sinkkilevyä ja laivanrakennuksessa käytettävää bulb-lattaa, myyntipäällikkö Jyri Vahter kertoo.

 

”Kaikki yhdistelmät ovat tarjolla”

 

Tarjolla on lukemattomia eri metallien, muotojen ja mittojen yhdistelmiä.

– Meiltä löytyy käytännössä kaikkia metalleja ja metallipuolituotteita: valurautaa, pronssia, messinkiä, alumiinia, titaania, kuumalujaa terästä ja niin edelleen, Vahter luettelee.

Hänen mukaansa Gloconin asiakkaat arvostavat sitä, että jokaiseen tarpeeseen voidaan vastata. Asiakas saa tarvitsemansa määrän metallia valmiiksi leikattuna haluamassaan muodossa, oli se sitten tanko, levy, latta, putki tai vaikka kuusiotanko.

 

”Luottamus meihin on suurta”

 

Esimerkkeinä hän mainitsee, että Glocon on toimittanut harvemmin saatavilla olevia tuotteita kotimaisiin ydinvoimalalaitoksiin, Kuopion yliopistollisen sairaalan säteilysuojaukseen sekä Eduskuntatalon peruskorjaukseen.

Myös Suomessa rakennettuihin loistoristeilijöihin Oasis of The Seas ja Adventure of The Seas käytettiin Gloconin metallituotteita.

– Omasta näkökulmastani on suuri luottamuksen osoitus, että saamme toimittaa tuotteita Suomen mittakaavassa näin merkittäviin ja vaativiin projekteihin. Kun etenkin ydinvoima-alan toimijat ovat kotimaassa tunnetusti korkealla tasolla, kertoo heidän asiakkuutensa siitä, että olemme ansainneet tämän luottamuksen, Jyri Vahter sanoo.

 

Tuotevalikoima verkossa

 

Koko Gloconin tuotevalikoima löytyy yrityksen verkkosivustolta. Valikoimaa voi selailla metallilajeittain tai hakemalla tiettyä toimitusmuotoa.

Sivustolla on myös kätevä metallien painolaskuri. Se auttaa tarvittavan materiaalin painon arvioinnissa, jolloin tarjouspyynnön jättäminen nettilomakkeen kautta on vaivatonta.